“Vinyetes: història del còmic en català” viatja pel Priorat

16/07/2018
La mostra es podrà veure a Ulldemolins, a Capçanes, a l’Institut de Falset i al de Cornudella de Montsant, durant l’estiu i la tardor.

Aquesta exposició, que cedeix gratuïtament el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, es podrà visitar del 18 de juliol al 7 d’agost a Ulldemolins, del 29 d’agost al 18 de setembre a Capçanes, del 19 de setembre al 9 d’octubre estarà exposada a l’Institut Priorat de Falset, i finalment, del 21 de novembre a l’11 de desembre es podrà veure a l’Institut Montsant de Cornudella de Montsant.

“Vinyetes: història del còmic en català” és una exposició divulgativa i sintètica que fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostra els lligams amb les diferents escoles –de creació i de traducció– i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània. L’objectiu final és fer visibles la presència del català en aquest àmbit i fomentar el consum cultural en català.

La mostra va començar el seu recorregut a la ciutat de Reus i ja ha estat exposada en centres educatius, centres cívics i altres pobles del Baix Camp.

 

Falset, juliol de 2018