18 veïns del Priorat assisteixen al curs de Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris que té lloc al Consell Comarcal

04/05/2018
El Consell Comarcal també ha programat un curs d’anglès i un de carretons elevadors, i treballa per organitzar formació en monitor de lleure

El Consell Comarcal del Priorat acull fins a finals de maig el curs de Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris (nivell bàsic), emmarcat en el Pla de Formació Transversal i subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Divuit veïns del Priorat assisteixen les tardes de dilluns i dimecres a les classes d’aquest curs, de 25 hores de durada.

L’organització d’aquest curs respon a la demanda de formació en aquest àmbit, una demanda que s’explica pel teixit econ`mic de la comarca, en la qual l’agricultura té un elevat pes específic.

La formació en Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris és organitzada per Criteria Recursos Humanos i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat, més concretament del Servei d’Ocupació i Formació i l’Àrea de Promoció Econòmica i Joventut.

A banda d’aquest curs, el Consell Comarcal del Priorat ja ha programat un curs d’Anglès (nivell 2) i un de carretons elevadors, cursos per als quals la demanda també és molt elevada. A banda, des de l’Oficina Jove s’està treballant en la programació d’un curs per formar monitors de lleure.