4t Dia de l'Emprenedoria al sud de Catalunya

23/05/2017

URV Emprèn es complau a convidar-vos a participar a la 4ª edició del Dia de l’Emprenedoria del sud de Catalunya, que, un any més, es converteix en un punt de trobada i treball actiu per tots els emprenedors/es i empresaris/es de les comarques de Tarragona. 

L’organització d’aquesta quarta edició correspon a l’Ajuntament de Calafell i a la Universitat Rovira i Virgili i s’ha preparat un programa de gran valor per a tots els emprenedors/es i empresaris/es.

La jornada tindrà lloc el proper dimarts 6 de juny i el caràcter rotatori de la jornada l'ha portat aquest any al Teatre Auditori Joan Colet de Calafell.

Hem preparat un programa de molt valor, innovador, dinàmic, vivencial.... que no us deixarà indiferents. Us adjuntem les activitats previstes per aquest dia on, a més, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones, que, com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes. A l'espai trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris/es ja consolidats/es.

L'objectiu principal de la jornada és que aprengueu, us relacioneu, creeu sinèrgies, identifiqueu oportunitats i en sortiu amb energies renovades i força per tirar endavant els vostres projectes emprenedors o empresarials.

A més a més de les activitats previstes al programa, dins el recinte es presentarà una àmplia oferta d’informació sobre serveis d’utilitat per als emprenedors i emprenedores de les comarques tarragonines. Alhora, els emprenedors/es tindran un espai per exposar els seus projectes i relacionar-se amb potencials clients i proveïdors.
 

Us recordem que les inscripcions estaran obertes fins el 4 de juny a les 23:59h.

Per a més informació i inscripcions:

Per a conèixer més sobre URV Empren clica aquí