Acords del ple del Consell Comarcal del Priorat d’aquest febrer

27/02/2018

El Consell Comarcal del Priorat va celebrar ahir al vespre un ple ordinari, que va servir per aprovar diversos assumptes.  Entre els punts de l’ordre del dia hi havia l’aprovació del conveni de col·laboració per a l’assistència tècnica en l’àmbit urbanístic entre el Consell i l’Ajuntament de Torroja del Priorat. Mitjançant convenis d’aquesta mena, el Consell Comarcal presta serveis urbanístics als ajuntaments de la comarca amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. Entre les funcions que els ajuntaments deleguen al Consell Comarcal hi ha: l’assessorament tècnic en els expedients de concessió de llicències, l’emissió d’informes relatius als diferents aspectes relacionats amb edificacions, planejament i activitats, etc.

El ple també va servir per aprovar la modificació del règim retributiu dels càrrecs electes de la institució arran de la recent constitució d’una nova comissió: la Comissió del paisatge, que justament ha començat a caminar aquest mes de febrer. L’acord va ser aprovat amb el suport de tots els consellers, tret de l’únic representant de la CUP.

Finalment, el ple va aprovar una modificació del “Pla d’igualtat entre homes i dones”. Mitjançant aquest pla, el Consell Comarcal del Priorat vol aconseguir un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones, en el qual prevalgui la dignitat d’homes i dones.