El Centre de Normalització Lingüística organitza a Reus el taller "Parlar en públic"

12/12/2017
Durarà un mes i es farà els dimarts i dijous de 19 a 21 h.

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ja ha definit els  horaris dels cursos de català que comencen al gener.  A més dels cursos generals per aprendre a parlar o a escriure en llengua catalana, ha programat una novetat: es tracta del taller "Parlar en públic", de 20 h de durada, que es farà els  dimarts i dijous de 19 a 21 h del 6 de febrer al 8 de març.

Aquest taller s'adreça a persones que parlen en català però que se senten insegures a l'hora de parlar en públic en una reunió de la feina, de l'escola, en una assemblea, en un acte...  Serà eminentment pràctic i s'hi aprendrà el que és essencial, més enllà del contingut, per comunicar de forma eficaç: la postura, la gesticulació, l'entonació, la manera d'evitar tics lingüístics, trucs per connectar amb el públic, cortesia lingüística...

El preu és de 33,68 €, i s'hi apliquen les mateixes reduccions que per als cursos generals.

Les matrícules seran el 15 de desembre per a l'antic alumnat  i del 19 al 21 de desembre per al nou. Aquests mateixos dies també es podran fer les inscripcions o les proves de col·locació per als cursos generals.

El CNL està situat al Mas Vilanova, al c. de l'Àliga de Reus 1, entre el passeig de Misericòrdia i el carrer del Pare Manyanet.  Es pot demanar més informació al 977 12 88 61.