El Consell Comarcal acull la presentació de l'edició 2019-2020 del programa Catalan Wines USA

08/11/2018

El Consell Comarcal del Priorat va acollir dimecres la presentació del programa Catalan Wines USA, presentació que tenia per objectiu d'informar els cellers prioratins sobre el funcionament del mercat del vi i el cava als Estats Units i donar a conèixer les noves ciutats que es visitaran en l'edició 2019-2020.

Aquestes seran Columbus (Ohio) i Phoenix (Arizona), l'octubre del 2019 i l'abril del 2020, respectivament. A més, en la pròxima edició de Catalan Wines USA està prevista una missió inversa entre els mesos de gener i febrer del 2020.

La presentació d'aquest dimecres va comptar amb la participació de Conxita Muñoz, directora de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions d'ACCIÓ a Miami (USA), i Mònica Boquera, delegada d'ACCIÓ a Tarragona. També va comptar amb la participació de la consellera comarcal de Turisme i Promoció, Meritxell Cardona.

El servei Catalan Wines USA es focalitza en els importadors i distribuïdors del mercat dels Estats Units, ja que la participació en el programa permet presentar els productes del celler als tastos de vins exclusius que s'organitzen amb importadors i distribuïdors locals de diferents ciutats del país. Cal destacar que el 73% dels cellers catalans participants a Catalan Wines USA han tancat acords comercials durant la seva participació.