El Consell Comarcal del Priorat acollirà la jornada “La Nova Llei de Contractes del Sector Públic i el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades”

11/07/2018
La jornada, que tindrà lloc el 23 de juliol a partir de les 10.30 h a la seu del Consell Comarcal, s’adreça principalment a empreses i al col·lectiu d’autònoms

El Consell Comarcal del Priorat i PIMEC organitzen una jornada informativa gratuïta per tractar “La Nova Llei de Contractes del Sector Públic i el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades”. La jornada, que tindrà lloc el 23 de juliol a partir de les 10.30 h a la seu del Consell Comarcal, s’adreça principalment a empreses i al col·lectiu d’autònoms.

Jordi Sabaté i Jordi Ciuraneta, presidents del Consell Comarcal del Priorat i de PIMEC Tarragona, respectivament, seran els encarregats de donar la benvinguda i presentar la jornada als assistents.

A continuació, Moisès Bonal, responsable d’Estudis i Polítiques Sectorials de PIMEC, exposarà la nova Llei de Contractes del Sector Públic (Llei 9/2017), la qual va entrar en vigor el passat 9 de març i suposa canvis en la forma en què les administracions públiques i afins han de planificar i executar les seves compres i en la forma en què han de seleccionar els seus proveïdors. Els objectius d’aquesta llei s’orienten cap a una major transparència i una major relació qualitat-preu a partir de la inclusió d’aspectes qualitatius, mediambientals, socials i innovadors vinculats a l’objecte del contracte, una reducció de la burocràcia i una millora de l’accés de les pimes als contractes públics.

Després d’aquesta intervenció, Elisabet Zapater, gerent-propietària de Zapater Assessors i vocal de PIMEC TTEE, detallarà les novetats sobre el nou reglament (UE) de protecció de dades, que és plenament aplicable des del passat 25 de maig de 2018. Aquestes novetats representen un canvi en profunditat en la legislació pel que fa a les obligacions de les empreses i entitats que tracten dades de caràcter personal.

La jornada es clourà amb un torn obert de preguntes.

Les persones interessades a assistir-hi poden formalitzar la inscripció o sol·licitar més informació al Consell Comarcal del Priorat (Josep M. Coll; 977 830 119; jmcoll@priorat.cat) o a PIMEC (trobades@pimec.org).