El Consell Comarcal del Priorat lliura els premis del concurs de fotografia organitzat per l’Oficina Jove

01/02/2018

Sergi Giné, en la categoria de 12 a 17 anys; Anna Ferré, en la categoria de 18 a 35 anys, i Joan Francesc Perpinyà, en la categoria de majors de 35 anys, han estat els guanyadors del concurs de fotografia organitzat per l’Oficina Jove del Priorat. Així ho ha estimat el jurat, format pel conseller de Promoció i Desenvolupament Comarcal, els tècnics de l’Oficina Jove i la tècnica de l’Oficina de Turisme.

El concurs de fotografia va ser convocat amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en una activitat lúdica i artística. Les imatges que optaven als diferents premis havien de mostrar persones, preferentment joves, participant en activitats que es duen a terme a la comarca, centrades, per exemple, en temàtiques com les festes, tradicions, balls, fires, cercaviles, activitats a la natura, gastronomia i cultura del vi i l’oli.

Els premis del concurs han estat un val per gaudir d’activitats de lleure al Priorat, una estada en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs de Catalunya i un dinar en un restaurant de la comarca.

Els drets de les imatges presentades al concurs continuen sent dels autors respectius. Tanmateix, els participants cedeixen al Consell Comarcal del Priorat els drets de reproducció de les fotografies per ser mostrades en suports informatius i promocionals propis i exposar-les de manera lliure.