El Consell Comarcal del Priorat posa en marxa un any més 
la campanya de recollida de joguines

26/11/2018
L’objectiu d’aquesta iniciativa és que infants i joves del Priorat que pertanyen a famílies en situació socioeconòmica desfavorable puguin gaudir d’un regal el dia de Reis

Un any més, el Consell Comarcal del Priorat posarà en marxa aquest mes de desembre la campanya de recollida de joguines, per tal que tots els infants, adolescents i joves de la comarca puguin gaudir d’un regal el dia de Reis.

Els destinataris d’aquesta iniciativa són membres de famílies que es troben en una situació socioeconòmica desfavorable, infants i joves que difícilment poden rebre un regal durant les dates nadalenques.

La campanya, que promou la implicació de la ciutadania, compta amb el suport dels ajuntaments, així com del voluntariat de Càritas de Falset i Els Guiamets.

Precisament, són els ajuntaments i les ONG els encarregats de fer la difusió de la campanya i recollir les joguines durant tot el mes de desembre. Per la seva part, l’equip de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal  del Priorat s’encarrega d’elaborar una relació de possibles beneficiaris que puguin acollir-se al projecte.

Una vegada s’han recollit totes les joguines, les educadores socials s’encarreguen de fer-ne la distribució, en funció de l’edat de cada beneficiari. Posteriorment, reparteixen les joguines a cada poble. En el cas d’aquells municipis on el repartiment de regals es du a terme de manera pública, els regals es lliuren al respectiu ajuntament, i no a la família, perquè en faci entrega el dia de Reis.

Es calcula que al voltant d’una vuitantena d’infants i joves del Priorat es beneficiaran d’aquest projecte.