Inici de la formació qualificada de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

02/03/2017
La formació és organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat

El Consell Comarcal del Priorat iniciarà aquest dissabte 4 de març la formació qualificada de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris, curs que s’iniciarà amb la totalitat de les places exhaurides.

La necessitat d’aquesta formació gratuïta, adreçada a treballadors i a aturats i fruit de la col·laboració amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat detectada pel servei d’empresa, formació i ocupació del Consell Comarcal del Priorat. De fet, a banda del nivell qualificat, també s’han programat dues convocatòries més per al nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris, amb inici la tarda del 29 de març i el matí del 5 de maig. Tots dos cursos tenen una durada d’un mes.

La demanda per a aquests dos cursos supera en aquests moments la disponibilitat de places. No obstant, el Consell Comarcal del Priorat recomana que les persones interessades es posin en contacte amb el servei d’empresa, formació i ocupació, ja que seran informades d’altres possibilitats per realitzar el curs i també de futures convocatòries que l’ens comarcal pugui programar.

Per a més informació, es pot trucar al 977830119 o bé enviar un correu a l’adreça electrònica ptapia@priorat.cat o sargiles@priorat.cat.