L’Oficina Jove del Priorat ja té perfil d’Instagram

04/03/2019
Aquest perfil se suma al que ja té a Facebook, i que segueixen més de 900 usuaris

L’Oficina Jove del Priorat, que depèn del Consell Comarcal, compta des del mes de febrer amb perfil a Instagram, amb l’usuari Priorat Jove. L’obertura del compte s’emmarca en l’estratègia de comunicació en xarxes socials engegada ara fa 2 anys amb la creació del perfil de Facebook. 

L’objectiu d’aquesta és establir noves vies de contacte amb els joves del Priorat, i aprofitar els avantatges que ofereixen les xarxes socials a l’hora de fer arribar informació als usuaris i obtenir-ne feedback.

A través d’aquest nou perfil a Instagram, l’Oficina Jove del Priorat pretén referemar el vincle amb els usuaris del servei, i seguir treballant per convertir-se en un referent en termes d’informació i atenció als joves de la comarca. 

La interacció amb elles i ells es durà a terme mitjançant el hastag #prioritzat, el qual s’usarà, entre altres, en les comunicacions sobre temes d’àmbit formatiu, ocupació, emprenedoria, cultura, oci i, sobretot, de participació juvenil. Són temes que l’Oficina Jove ja difonia a través del web i el perfil de Facebook, seguit per més de 900 usuaris.