L’Oficina Jove del Priorat posa en marxa una Lliga de futbol sala, una iniciativa sorgida d’un grup de joves de la comarca

06/07/2018

L’Oficina Jove del del Priorat ha posat en marxa la 1a Lliga de futbol sala a la comarca, que ha començat aquesta setmana i en la qual hi participen nou equips de diverses poblacions. La lliga és una iniciativa sorgida d’un grup de joves de la comarca, que compta amb el suport i la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament de Falset. A banda d’una competició esportiva, la iniciativa vol ser un exemple de comportament i convivència.

La competició es desenvoluparà al llarg d’aquest mes i fins a la primera setmana d’agost en el pavelló poliesportiu de Falset. Els partits es disputaran tots els dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 22.45 h. Està previst que hi hagi tres partits cada dia. Els equips de la comarca que hi participen són els següents: Bellmunt del Priorat, Capçanes, Falset A, Falset Plus, Els Guiamets, La Bisbal de Falset, Marçà City, Masrojana i El Molar. Cada equip pot disposar de quinze jugadors, dos dels quals poden no ser del poble, amb la idea de facilitar la participació dels pobles més petits. L’edat mínima de participació és de 16 anys, és a dir, aquells joves nascuts durant l’any 2001.

Pel que fa als trofeus, el primer classificat podrà escollir una activitat lúdica (o bé una sessió de paintball o en un circuit de proves de l'estil Humor amarillo), mentre que el segon premi (una sessió d’Escape Room) se sortejarà entre els vuit equips restants.