Visita de la consellera d’Agricultura al Priorat

12/09/2018
A la seu del Consell Comarcal, Teresa Jordà mantindrà una reunió específica sobre la candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, visitarà aquesta tarda la comarca del Priorat, on participarà en diversos actes i mantindrà reunions de treball. Entre les reunions previstes, se n’ha programat una al Consell Comarcal del Priorat que té com a únic punt de l’ordre del dia la candidatura prioratina a Patrimoni Mundial de la Unesco. 

Segons informa la conselleria d’Agricultura en el seu web, la consellera arribarà a les 17:00 hores, a Bellmunt del Priorat. En aquest municipi, a la Finca Mas d’en Gil, presidirà l’acte de lliurament del Reconeixement dels seus nous Vins de Finca, per als vins Coma Blanca i Clos Fontà. 

Tot seguit, la consellera es traslladarà al Consell Comarcal del Priorat, a Falset, on, a les 18:30 hores, mantindrà una reunió sobre la candidatura de la comarca Patrimoni Mundial de la Unesco; i a les 19:15 hores, tindrà una trobada de treball amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (DO) Montsant.

Més informació, en aquest enllaç.