Xerrada i intensa agenda del SIAD

20/03/2018

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Priorat informa de la xerrada feminista que diumenge vinent (25 de març) tindrà lloc al local del Centro del Molar, a càrrec de Teresa Forcades. La xerrada du per títol: “Maria Magdalena, una dona lliure”. L’acte s’emmarca en les jornades culturals del Molar, està organitzat per l’Associació de Dones del Molar i compta amb la col·laboració del SIAD.

D’altra banda, pocs dies després de la celebració del Dia Internacional de la Dona,  la Torre de Fontaubella va acollir una xerrada titulada ‘El paper de la dona al llarg del temps’, a càrrec de la Delegada Territorial de l’Institut Català de la Dona, Lídia Bargas, i de la tècnica del SIAD del Priorat, Fanni Frigola. L’acte estava organitzat per l’Associació de Jubilats i Jubilades de la Torre de Fontaubella, i comptava amb la col·laboració del SIAD Priorat. 

D’altra banda, i també amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el SIAD i el Servei d’emprenedoria i empresa del Consell Comarcal del Priorat va organitzar una tertúlia a Ràdio Falset que tenia com a objectiu donar visibilitat a les dones empresàries i emprenedores d’una comarca rural com és el Priorat i debatre sobre les barreres que existeixen pel fet de ser dona. La tertúlia va comptar amb la presència d’ Iduvina Olmedo, viticultora de Porrera; Dolors Sendra, de l’allotjament rural El palauet de cal Folch, a Cornudella; Patricia Hernández, d’Ohm Center, de Falset; i Marta Serradell, de La Floristeria, de Falset.