Notícies

29/05/2017
La jornada, oberta a tothom, té la voluntat d’informar, reflexionar, debatre i celebrar el procés iniciat ara fa deu anys

El diumenge 11 de juny és la data escollida per celebrar a Escaladei el Dia del Paisatge.0 i els 10 anys de l’inici del projecte de candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO.

24/05/2017

La Presidència del Consell Comarcal del Priorat, en data 23 de maig del 2017, ha aprovat provisionalment la llista d’admesos i exclosos de la convocatòria per a la provisió d'una plaça de funcionari interí, Arquitecte, grup de classificació A1, de l'Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica d'aquest Consell Comarcal del Priorat.

23/05/2017

URV Emprèn es complau a convidar-vos a participar a la 4ª edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, que, un any més, es converteix en un punt de trobada i treball actiu per tots els emprenedors/es i empresaris/es de les comarques de Tarragona. 

23/05/2017
El codi incorpora normes específiques per regular diversos aspectes relacionats amb la transparència i el bon govern

El Consell Comarcal del Priorat, reunit en sessió plenària, ha aprovat el codi de conducta dels alts càrrecs de la institució, d’acord amb la llei catalana de transparència, accés a la informació pública i bon govern (Llei 19/2014). Entre d’altres coses, aquest codi regula l’acceptació d’invitacions, viatges o regals per part dels alts càrrecs i estableix que s’han d’abstenir de participar en aquells assumptes en el qual tinguin un interès personal, ja sigui directe o indirecte.

11/05/2017

El Consell Comarcal del Priorat va incorporar una jove en pràctiques encarregada de dur a terme tasques administratives a secretaria i gerència. La contractació, durant un període de 6 mesos, s’emmarcava en la subvenció que el Servei d’Ocupació de Catalunya va concedir al Consell Comarcal del Priorat d’acord amb la Resolució TSF/1911/2016, d’1 d’agost, en que es preveien ajuts per la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

08/05/2017
La iniciativa planteja un seguit de tallers perquè els escolars de cicle mitjà coneguin amb més detall els valors materials i immaterials del territori on viuen

La Vilella Alta rebrà l’11 de maig més de 230 alumnes de la comarca en el marc de “Coneixem el Priorat”, una iniciativa pensada perquè els escolars coneguin i prenguin consciència dels valors materials i immaterials de la seua comarca.

03/05/2017
L’ens comarcal es proposa crear un entorn de treball productiu, segur i respectuós per a totes les persones, en el qual prevalgui la dignitat d’homes i dones

El Consell Comarcal del Priorat s’ha dotat recentment d’un Pla d’igualtat per fer efectiva la igualtat entre dones i homes, tal com preveu la Llei 17/2015, que obliga les administracions a aprovar plans que eliminin la discriminació per raó de sexe.

28/04/2017

Arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

25/04/2017
Les sol·licituds de subvenció d’aquest ajuts, que fomenten l'accés a l'habitatge dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques, es poden presentar a l’Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. L’objectiu central de l'Agència d'Habitatge de Catalunya i els ens gestors d'aquest programa, com el Consell Comarcal del Priorat, és fomentar l'accés a l'habitatge en règim de lloguer dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques.

30/03/2017

Aquest petit text tan sols vol expressar el dolor que sentim per la mort de Neus Miró, prioratina orgullosa de ser-ho i peça clau del Parc Natural de Montsant des del moment de la seva fundació. És un dolor que mostrem com a persones però també com a representants d’una institució (el Consell Comarcal del Priorat) que ha col·laborat estretament amb el Parc Natural i amb la Neus al llarg dels últims anys.