Convocatòria subvencions ajuts al lloguer 2017

S'obre el període per sol·licitar els ajuts al lloguer 2017 a la Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal

 

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert convocatòria per a la concessió de les subvencions, en règim de concurrència competitiva per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. L’objectiu central de l'Agència d'Habitatge de Catalunya i els ens gestors d'aquest programa és el de fomentar l'accés a l'habitatge en règim de lloguer per els sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques.

El període per presentar les sol·licituds finalitza el 19 de juny de 2017. Fins el mes d'octubre no es preveu resoldre les sol·licituds.

Per a més informació o per sol·licitar aquest ajut al lloguer al Priorat podeu accedir al web de l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat, Ajuts lloguer 2017, i/o descarregar els documents adjunts per emplenar i presentar en aquesta oficina. Cal demanar cita prèvia per presentar aquesta  documentació a l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat (Plç. Quartera, 1 de Falset), a través del telèfon 977 830 119.

Els requisits generals bàsics són:

  • Període subvencionable: tot l’any 2017, excepte per sol·licituds amb contractes signats entre l'1 de gener i el 19 de juny de 2017, pels quals l'import de la subvenció serà per la quantia corresponent a les mensualitats incloses entre el mes posterior a la data de vigència del contracte presentat en el moment de fer la sol·licitud i el mes de desembre de 2017.
  • Import màxim fixat de la renda mensual de lloguer al Priorat: 450 €/mes.
  • Import màxim ajut lloguer: el 40% de l'import del lloguer anual de l'habitatge amb un màxim, al Priorat, de 2.140 € anuals per habitatge (180 € mensuals).

Les subvencions per al pagament del lloguer d'habitatges de la convocatòria 2017 està finançat per l'Agència d'Habitatge de Catalunya, Generalitat de Catalunya, i gestionat pel Consell Comarcal del Priorat a través de l’Oficina d'Habitatge.