Salutació del President

Benvinguts al web del Consell Comarcal del Priorat, una institució que des de fa 25 anys s’ha convertit en un instrument fonamental en una comarca rural dispersa geogràficament i amb municipis petits, com és el Priorat. 

Des de la institució treballem cada dia prestant serveis bàsics als municipis i als ciutadans de la comarca, i aquesta és la nostra prioritat en aquests moments, quan el context socioeconòmic s’ha complicat fins a límits que ningú no podia sospitar fa relativament poc. 

Es tracta de serveis imprescindibles per a la comarca, com és l’assistència social o els serveis tècnics als municipis. Des de la institució creiem que mantenir-los és fonamental per a la fixació de les persones a la comarca i en el món rural. 

Al llarg dels últims 25 anys, el Consell Comarcal del Priorat també ha estat una institució capaç d’impulsar iniciatives que han acabat tenint una gran importància estratègica. És el cas de la Carta dell Paisatge del Priorat, el Pla de Foment de Turisme o diversos plans Leader, que han contribuït a què el Priorat sigui avui dia una comarca que té clar que el seu model de desenvolupament passa per l’excel·lència territorial, agrícola, paisatgística i turística.

És tot això el que intentem explicar-vos en aquest web, que vol ser la porta d’entrada a la institució. 

Joan Carles Garcia

President del Consell Comarcal del Priorat