28/04/2017
Arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Gairebé 250 pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 3, 4 i 5 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.
25/04/2017
Les sol·licituds de subvenció d’aquest ajuts, que fomenten l'accés a l'habitatge dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques, es poden presentar a l’Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les subvencions, en règim de concurrència competitiva, per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. L’objectiu central de l'Agència d'Habitatge de Catalunya i els ens gestors d'aquest programa, com el Consell Comarcal del Priorat, és fomentar l'accés a l'habitatge en règim de lloguer dels sectors poblacionals amb més dificultats econòmiques.

Darreres notícies

30/03/2017
Aquest petit text tan sols vol expressar el dolor que sentim per la mort de Neus Miró, prioratina orgullosa de ser-ho i peça clau del Parc Natural de Montsant des del moment de la seva fundació. És un dolor que mostrem com a persones però també com a representants d’una institució (el Consell Comarcal del Priorat) que ha col·laborat estretament amb el Parc Natural i amb la Neus al llarg dels últims anys.
28/03/2017
Oberta nova convocatòria del Pla d’Ocupació de la Diputació, que s’ha de posar en marxa aquest 2017
El Consell Comarcal del Priorat compta, en la primera meitat d’aquest 2017, amb una brigada de treballadors en el marc del Programa Treball i Formació, en aquest cas adreçat tant a persones beneficiaries de la Renda Mínima d'Inserció (PRMI) com a aturats que no perceben cap prestació o subsidi. Aquesta programa –finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu– ha permès contractar a cinc persones, que actualment fan feines de manteniment als municipis i neteja forestal en diferents pobles de la comarca.
24/03/2017
Provisió interina d’una plaça d’arquitecte. Aquesta plaça esta enquadrada  en el Grup A1, de l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica.
24/03/2017
Els prioratins han explicat al president en quina fase es troba la candidatura, que manté intactes les seves possibilitats
Els impulsors de la candidatura “Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani” s’han reunit aquest dijous amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. En el decurs de la trobada, els impulsors han exposat al president l’estat en què es troba la candidatura així com les actuacions que està previst dur a terme tant a curt com a mitjà termini.
23/03/2017
Tasques de desbrossament i manteniment de camins tornaran a centrar el pla d’ocupació en el cas del Priorat
La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb els Consells Comarcals, impulsa un any més els Plans d'Ocupació Comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Ahir al matí, el president de la Diputació, Josep Poblet, i els presidents i representants dels deu Consells Comarcals van signar els respectius convenis, que han de servir per millorar entorns naturals i urbans de 119 municipis.
20/03/2017
Mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua
L'exposició fotogràfica "A dues veus. Retrats de converses en català", que  mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua, es podrà visitar el 18, 19, 25 i 26 de març al Teatre l’Artesana de Falset.
15/03/2017
El servei també organitza xerrades de consum, genèriques o sobre temes específics, a petició d’institucions i entitats de la comarca
Coincidint amb el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, el 15 de març, l’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Priorat ha fet públiques les dades del servei durant l’any 2016. L’any passat l’oficina va atendre més de 90 consultes, la majoria de les quals relacionades amb els serveis de telecomunicacions, la llei de garantia i compres i el subministrament de serveis energètics bàsics (llum, aigua i gas).
14/03/2017
El pressupost redueix partides per a préstecs i interessos, i n’augmenta en inversions i ajuts per a activitats esportives i culturals
El Ple del Consell Comarcal del Priorat va aprovar dilluns el pressupost de la institució per a l’exercici 2017,  xifrat en 3.678.097,40 euros. El pressupost presenta una rebaixa significativa en les partides per amortització de préstecs i interessos,  rebaixa que s’explica per la reducció de l’endeutament del Consell Comarcal durant l’any 2016. Si aquestes partides ascendien a uns 208.000 euros l’any 2016, enguany en suposaran uns 70.000.
13/03/2017
La setmana passada es van obrir les inscripcions al curs d’Aplicador i manipulador de productes fitosanitaris bàsic. El curs està organitzat per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), finançat pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya (CFCC) i hi col·labora el Consell Comarcal del Priorat.