14/03/2018

El nou Espai Jove de Falset acollirà properament quatre sessions formatives organitzades per l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament. La primera sessió, “Tècniques d’Estudi”, tindrà lloc aquest divendres 16 de març i tractarà sobre les bones pràctiques que poden ajudar els joves a millorar el seu rendiment acadèmic.

09/03/2018

El Parc Natural de Montsant i el Consell Comarcal del Priorat organitzen una jornada dilluns vinent a la Morera de Montsant, que du per títol: “Oportunitats per la restauració i pels productors locals en clau de turisme sostenible”. La iniciativa s’adreça als principals promotors de la gastronomia local: al sector de la restauració i a tots aquells productors locals que ofereixen visites (ja sigui en obradors, cellers…) i s’emmarca en la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

06/03/2018

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Priorat col·labora amb l'acte amb motiu del Dia Internacional de la Dona, organitzat pel Casal Popular Pere Joan Barceló "Carrasclet" aquest divendres 9 de març a Falset.

02/03/2018

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Priorat va aprovar en data 19 de febrer de 2018 augmentar les subvencions concedides als ajuntaments de la comarca que fomentin, difonguin o divulguin, la cultura, el turisme, la promoció econòmica i social, el comerç i l’esport, i que ajudin a la creació, organització i desenvolupament de les mateixes a la comarca del Priorat, realitzades l’any 2017.

27/02/2018

El Consell Comarcal del Priorat va celebrar ahir al vespre un ple ordinari, que va servir per aprovar diversos assumptes.  Entre els punts de l’ordre del dia hi havia l’aprovació del conveni de col·laboració per a l’assistència tècnica en l’àmbit urbanístic entre el Consell i l’Ajuntament de Torroja del Priorat. Mitjançant convenis d’aquesta mena, el Consell Comarcal presta serveis urbanístics als ajuntaments de la comarca amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. Entre les funcions que els ajuntaments deleguen al Consell Comarcal hi ha: l’assessorament tècnic en els expedients de concessió de llicències, l’emissió d’informes relatius als diferents aspectes relacionats amb edificacions, planejament i activitats, etc.

27/02/2018

La nevada que des d’aquest matí cau a la comarca del Priorat afecta ara mateix fins a dotze rutes de transport escolar i un total de 321 alumnes de diverses poblacions.

23/02/2018

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà el proper dilluns 26 de febrer, a les 19.30 h, una sessió plenària de caràcter ordinari. L'ordre del dia de la sessió és el següent:

20/02/2018

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i el Servei d’Intervenció Especialitzada han dut a terme per segon any consecutiu el taller “Relacions Tòxiques”. Aquest taller, que s’adreça als joves de primer de BAT i primer de cicle formatiu de l’IES Priorat, té per objectiu explicar, sensibilitzar i prevenir la xacra de la violència de gènere.

15/02/2018

Des de finals de desembre, i per mitjà de diversos plans d'ocupació, el Consell Comarcal del Priorat compta amb brigades (nou treballadors i treballadores) per realitzar, d'una banda, tasques de manteniment municipal i de senders i, de l'altra, neteja d'espais municipals i llars del Servei d'Assistència a Domicili.