24/01/2020

En el marc de l’obertura de la seva nova delegació al Priorat, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus presentarà els seus serveis a les empreses de la comarca el dimecres 29 de gener, a les 19 h. a la Sala de Plens del Consell Comarcal. L’acte de presentació d’aquests serveis també inclourà la conferència “Innovar o morir: transformació digital a mida de les PIMES”, a càrrec de Jaume Marin, expert en marketing i digitalització.

22/01/2020

El Consell Comarcal del Priorat vol denunciar i fer palès el seu malestar arran dels talls en el subministrament elèctric i en el servei telefònic i d’internet que  s’estan registrant a nombrosos municipis de la comarca, i que en alguns casos han provocat  que hi hagi municipis que fa més de 24 hores que no tenen llum.

15/01/2020

Unió de pagesos organitza, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat, el Curs de Producció Agrària Ecològica. El curs consta de 7 sessions teòriques que s’impartiran a la seu del Consell Comarcal les tardes dels dies 12, 14, 17, 19, 21, 26 i 28 de febrer. A més, també s’ha programat una sessió pràctica el dissabte 22 de febrer, a les Finques Sant Martí de Bellmunt del Priorat.

09/01/2020

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus compta ja amb una oficina descentralitzada a la seu del Consell Comarcal del Priorat, amb l’objectiu d’apropar-se a les empreses del Priorat i millorar els serveis que s’ofereixen presencialment als empresaris i emprenedors de la comarca. L’oficina descentralitzada estarà oberta al públics tots els dimarts.

08/01/2020

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, inauguraran demà a les 9.45 la Delegació de l’ens cameral al Priorat. Aquesta delegació permetrà que els serveis de la Cambra es prestin als empresaris del Priorat des de les oficines del Consell Comarcal, amb el conseqüent benefici en proximitat que això comporta. 

17/12/2019

Ep! Escolta i parla

La novetat d’aquest trimestre és la posada en marxa a Falset del primer mòdul del curs oral de català Ep! Escolta i parla, creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest curs s’adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l’objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

17/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat ha aprovat aquest dimarts en una sessió plenària d’urgència una declaració institucional motivada per la preocupació que genera la derogació del Decret 147/2009 que regulava els procediments administratius per la implantació de les centrals eòliques i fotovoltaiques a Catalunya.

16/12/2019

El desenvolupament de la Llei 11/2014, “per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia”,  preveu la creació d’aquests serveis, que faciliten l’atenció de qualitat i de proximitat a persones que pateixi, hagin patit o estiguin en risc de patir doscriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

16/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà aquest dimarts 17 de desembre, a les 17.45 h, una sessió plenària de caràcter extraordinari urgent. El motiu és la declaració institucional en relació a la implantació de les centrals eòliques i fotovoltaiques a Catalunya.

11/12/2019

El Consell Comarcal del Priorat  ha acollit aquest matí la jornada PECT Priorat: Noves oportunitats per a tothom, que ha servit per presentar públicament el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial del Priorat (PECT), així com les diferents operacions que s’emmarquen en aquest projecte de desenvolupament econòmic i gestió sostenible del paisatge agrícola prioratí.