18/10/2017

El Priorat compta des d’aquesta setmana amb un nou òrgan de participació que té com a objectiu una millor coordinació i control de les polítiques en matèria de territori, paisatge i sostenibilitat de la comarca del Priorat. De fet, en la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana convergeixen tres dels projectes que actualment ja es desenvolupen a la comarca: la candidatura a Patrimoni Mundial de la Unesco, la Carta Europea de Turisme Sostenible i la Carta del Paisatge del Priorat.

17/10/2017

El Consell Comarcal del Priorat vol mostrar la seva preocupació i repulsa davant l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, com a dirigents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

06/10/2017

El Consejo del Patrimonio Histórico, reunit a Santo Domingo de la Calzada, ha acceptat aquest matí la candidatura ‘Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani’ a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Això significa que l’Estat la presentarà al Centre del Patrimoni Mundial de la UNESCO el febrer de 2018 per a què sigui reconeguda, si s’escau, el 2019.

05/10/2017

La seu del Consell Comarcal del Priorat ha acollit aquest dijous el lliurament de 51 acreditacions, com a punts d’informació i “bons coneixedors”, en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que la comarca ha obtingut aquest 2017.

05/10/2017

L’Oficina Jove del Priorat ha ampliat fins al 16 d’octubre el termini per presentar fotografies al concurs que va convocar el mes de juliol per fomentar la participació dels joves en una activitat lúdica i artística. 

04/10/2017

La seu del Consell Comarcal del Priorat acollirà demà dijous, a les 12 hores, el lliurament de 51 acreditacions, com a punts d’informació i “bons coneixedors”, en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible, que la comarca ha obtingut aquest 2017.

26/09/2017

Avui dia 27 de setembre ha tingut lloc la segona prova de la fase d'oposició i l'entrevista de les proves de la convocatòria per a la provisió d’una plaça de funcionari interí, arquitecte, grup de classificació A1, de l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica d’aquest Consell Comarcal.  S'adjunta l'acta del Tribunal amb el resultat de les proves.

 

26/09/2017

El Consell Comarcal del Priorat va celebrar ahir al vespre un ple de pur tràmit que va servir per aprovar el compte general de la institució corresponent a l’exercici de 2016. La resta de punts que hi havia previstos a l’ordre del dia van ser retirats i ajornada la seva discussió davant la situació excepcional que viu ara mateix Catalunya arran de la intervenció de la Generalitat i l’atac a les institucions i les llibertats del país.

22/09/2017

El Consell Comarcal del Priorat celebrarà el proper dilluns 25 de setembre, a les 18h, una sessió plenària ordinària. L’ordre del dia de la sessió serà el següent:

18/09/2017

El Consell Comarcal del Priorat ha presentat aquest dilluns el Servei d’Integració en Famílies Extenses (SIFE), un servei supracomarcal emmarcat dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de risc i desemparament, i encarregat de dur a terme el projecte “La meva família m’acull”, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.