18/09/2017

El Consell Comarcal del Priorat ha presentat aquest dilluns el Servei d’Integració en Famílies Extenses (SIFE), un servei supracomarcal emmarcat dins del programa de suport a les famílies amb infants i adolescents en situació de risc i desemparament, i encarregat de dur a terme el projecte “La meva família m’acull”, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

15/09/2017

El Servei Comarcal de Català del Priorat (SCC) comença les inscripcions per als cursos presencials de català el dia 18 de setembre i fins al 5 d’octubre. L’horari d’atenció és de 10 a 14 h i els dimarts i dijous també de 16 a 18.30.

12/09/2017

S’ha aprovat la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a la provisió d’una plaça de funcionari interí, arquitecte, grup de classificació A1, de l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica d’aquest Consell Comarcal.

31/08/2017

Representants institucionals de la comarca del Priorat i de la Plataforma en Defensa de l’Ebre han mantingut aquest matí una reunió de treball per explorar vies legals i de col·laboració en relació al transvasament d’aigües del riu Siurana a l’embassament de Riudecanyes. La reunió es produeix després que el Consell d'alcaldes i el Consell Comarcal del Priorat hagin decidit fer un pas endavant a l’hora d’exigir, entre d’altres coses, "la revisió de les concessions d'aigües del Priorat que es transvasen a altres conques, amb especial atenció a les concessions atorgades a la Comunitat de Regants de Riudecanyes".

08/08/2017

Les visites culturals al Priorat durant el mes de juliol han registrat un lleuger augment en relació al mateix període de l’any anterior. Així es pot extrapolar de les dades recollides per alguns dels principals atractius i propostes culturals que s’ofereixen a la comarca.

03/08/2017

Aquesta setmana han quedat enllestides les obres de conservació i manteniment del camí (número 4201) que connecta els Guiamets i la carretera N-420, i que es tracta d’una via de comunicació de primer ordre tenint en compte que fa funció de carretera i hi ha trànsit rodat.

27/07/2017

L’Oficina Jove del Priorat ha convocat un concurs de fotografia amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en una activitat lúdica i artística. Les fotografies que poden optar als premis del concurs han de mostrar persones, preferentment joves, que participen en activitats que es duen a terme a la comarca, centrades, per exemple, en temàtiques com les festes, tradicions, balls, fires, cercaviles, activitats a la natura, gastronomia, cultura del vi i l’oli, etc.

25/07/2017

Representants de la comarca del Priorat van mostrar ahir la seva preocupació davant la Generalitat de Catalunya en relació a l’ampliació d’una pedrera als termes del Masroig i els Guiamets, després que l’empresa Áridos Uniland n’hagi aconseguit una sentència favorable (pel que fa a la llicència ambiental) en instàncies judicials.

24/07/2017

Aquests dies ha finalitzat el curs intensiu de Monitor/a de lleure, que durant el mes de juliol ha organitzat l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset. El curs, impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana, es va iniciar el passat 10 de juliol i ha comptat amb l’assistència de 13 joves, tots majors de 18 anys.

19/07/2017

Quines seran les polítiques i prioritats del seu mandat?

Deixa’m dir per començar que, lògicament, les polítiques que impulsarem són les mateixes que ja hem impulsat des del govern del Consell Comarcal els últims dos anys. No arribo de nou al govern de la comarca, n’he format part activa.