S’inicien les presentacions d’A peu pels camins del vi i l’oli, la nova guia turística del Priorat que compta amb el suport del Consell Comarcal
S’inicien les presentacions d’A peu pels camins del vi i l’oli, la nova guia turística del Priorat que compta amb el suport del Consell Comarcal
Aquest dissabte 8 de setembre es presenta a Gratallops la guia A peu pels camins del vi i l’oli, que publica Arola Editors i que ha comptat amb el suport institucional del Consell Comarcal del Priorat. El llibre, obra del fotògraf i geògraf Rafel López-Monné i del periodista Toni Orensanz, amb pròleg d’Eduard Punset, consta de dotze itineraris sempre relacionats amb el el vi i l’oli.
El recolzament del Consell Comarcal a la publicació de l’obra respon a l’estratègia turística i de promoció del territori que impulsa l’ens comarcal. Segons Cèsar López, president del Consell Comarcal del Priorat, “el nostre model es vincula a la posada en valor de propostes turístiques relacionades amb els productes agroalimentaris de referència al Priorat i a la recuperació de camins antics per a la pràctica del senderisme”. En aquest sentit, López afegeix que “la guia posa en valor totes dues iniciatives, que han estat claus per posicionar el Priorat com a destí de qualitat i de primer ordre”.
La presentació de dissabte a Gratallops (restaurant Les Figueres) s’iniciarà a les 6 de la tarda, amb una passejada per camins de la vila, plens d’històries, anècdotes i curiositats que també es recullen en aquesta guia turística. Es tracta d’una presentació més informal i que, en certa manera, és la prèvia de la presentació més oficial que acollirà el Centre de Lectura de Reus, el proper 20 de setembre a les 20h.
A peu pel Priorat del vi i l’oli, que pertany a la col·lecció “De ferradura, guies per a caminants curiosos”, va sortir a la venda a finals del mes de juliol. Es pot adquirir a l’Oficina de Turisme del Priorat i en llibreries al preu de 20€.